Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 58

Фирма: Инова Л.Т.Д Златко ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирмата ИНОВА ЛТД чија основна дејност е големопродажба на водоводни, санитарни и канализациони материјали има потреба од следната работна позиција: МАГАЦИОНЕР Работни услови: -Работното место е од магацинот на ИНОВА ЛТД во Трубарево, Скопје -Работнот

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: МЕГА ДОО

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Плата: 36000

Опис

Мега Доо Куманово поради зголемен обем на работа има отворено 1 работна позиција за комерцијалист Основни задолженија и одговорности: Наоѓање нови клиенти и градење долгорочни односи

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 35000

Опис

Менаџер на малопродажен салон во Скопје Одговорности и задачи: - Организирање и раководење на тимот; - Градење на успешен тим; - Пренесување на корпоративните вредности на оста

Кон огласот

Фирма: Прима Мебел ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Советник за продажба Локација: Скопје Твоите работни обврски вклучуваат: - Комуникација со потрошувачи; - Испитување на потребите на потрошувачите (стилски, естетски, функционални); - Презентирање на производите и продажно советување; - Давање

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време.

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време.

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 35.000

Опис

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара: 2 продавачи/ки (постојано вработување), 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год. Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: medijaplanet@yahoo.com Ние ви нудиме: Редовни м

Кон огласот

Фирма: ПАНКОМЕРЦ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 28000

Опис

Панкомерц ДОО Скопје има потреба од Возач работно место Петровец Управува со товарно моторно возило Врши превоз на стоки до местата наведени во патниот налог Подготовки на возилата, хигиена и исправност пред поагање Следење на потребните сервис

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак има потреба од вработување на двајца комерцијалисти за Скопје со или без работно искуство. Заинтересираните кандидати треба да достават свое CV на mail: hromakkumanovo@gmail.com

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

АКТИФФ ДОО Скопје има потреба од вработување на работна позиција Мерчендајзер на неопределено време. Работни задачи и одговорности: Одговорен за исполнување и одржување на примарните и секундарните продажни позиции на друштвото во продажните места; Разви

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од 10 Дистрибутери. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "ДИСТРИБУТЕР".

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од 10 Дистрибутери. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "ДИСТРИБУТЕР". Р

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Пуре Лифе фирма за увоз на козметика и храна, поради проширување на дејноста, има потреба од вработување на 10 Општи работници - Декларанти за во магацин. Работните задачи се во согласност со работно место во магацинот на Пуре Лифе во Ви

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Pure Life фирма за увоз на козметика и храна, поради проширување на дејноста, има потреба од вработување на 10 Работници во магацин. Работните задачи се во согласност со работно место во магацинот на Pure Life во Визбегово. Заинтересираните кандидати

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Тетовски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од Дистрибутер за Западна Македонија. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Гостиварски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од Дистрибутер за Западна Македонија. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Опис

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од Дистрибутери за Источна Македонија. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години. Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 60000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни.

Кон огласот

Фирма: БАУКИТ ГРУП ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на ПОМОШНИК МАГАЦИОНЕР. Магацинот се наоѓа во Маџари. Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асор

Кон огласот