Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 10

Фирма: Аудитива

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Медицина

Опис

Се бара Продавач со завршено најмалку средно образование за работа во специјализирана продавница за слушни помагала. МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ ГЕВГЕЛИЈА Задолжително CV на mail auditiva.mk@gmail.com Со испарќање на моето CV до Аудитива ДОО Скопје на ма

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АСКЛЕПИОС 2

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ

Кон огласот

Фирма: Ординација д-р Анчевски

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

- Работа во одлични услови со современа апаратура по сите стандарди; - Работа во динамична атмосфера; - Можност за индивидуално надградување и усовршување; - Почетна плата 32.000 денари Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените у

Кон огласот

Фирма: ДЕРМАНДЕНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Stomatoloska ordinacija PZU DERMAN DENT od Cair Skopje bara stomatoloska sestra so licenca za rabota i so rabotno ISKUSTVO. Pratete CV na meil akarahasan@hotmail.com

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Мирјана Андоновска

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 40000

Опис

ПЗУ Др. Мирјана Андоновска со седиште во Поликлиника Ченто има потреба од општо Доктор на Медицина.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Регион: Охридски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АСКЛЕПИОС 2

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА/ЛАБОРАНТ СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Интермед - Арт

Регион: Кумановски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ Интермед Арт има потреба од медицински сестри во амбулантата во Куманово во фабрика Дрекслермајер. Организиран превоз до фабриката за вработените има од Куманово, Кратово, Крива Паланка и Велес.

Кон огласот

Фирма: Дом за стари лица Терзиева

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Бараме медицинска сестра за работа во старски дом Терзиева

Кон огласот

Фирма: ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор на медицина со лиценца за работа и пожелно е познавање на Prima Medika

Кон огласот