Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 18

Фирма: Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Бидете дел од LUX тимот! За растечките потреби на нашиот бренд, огласуваме слободно работно место на позицијата Маркетинг и дизајн - CCC / ВСС образование – познавање од областа на архитектура, дизајн и 3Д визуелизација, ќе се смета за предност

Кон огласот

Фирма: Консалтинг Интер Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Графички Дизајнер: 1. Креативно размислување, давање на нови идеи, дизајн решенија и нивна имплементација 2. Подготвување, дизајнирање и оптимизација на дизајни наменети за различни социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google ads), веб са

Кон огласот

Фирма: тобако широк сокак

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Се бара девојка за работа со или без работно искуство за во Тобакo. Информации за контакт на тел:047/610-990

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 26000

Опис

• Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Скопје. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Кавадаречки

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Кавадарци. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За рефере

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Струмички

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Струмица. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референ

Кон огласот

Фирма: Игнација ФМ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

За потребите на својот изложбено - продажен простор за за ламинатни подови, трослоен паркет, масивен паркет, собни и блиндирани влезни врати и галантерија во Скопје, објавуваме оглас за вработување на продавач/ка Кандидатите своите апликации да ги дост

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Битола. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28000

Опис

Референт за продажба на ортопедски помагала Доколку сте организирана,комуникативна,љубезна личност ,позитивен став и не ви претставува потешкотија услужување-помагање слободно аплицирајте -ССС ос медицински струки(не е задолжителна) -Познавање о

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28.000

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Струмички

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 28.000

Опис

Со зголемувањето на нашиот капацитет на работа, во потрага сме за нови лица во Битола и Струмица кои имаат ентузијазам и желба да работат со миленици во пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ. Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од продавач/ка. Имаме потреба од ли

Кон огласот

Фирма: Артурс

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Артурс има потреба од лица за продажба на обувки и облека во своите продавници во ГТЦ, Сити Мол и Ист Гејт Мол. Заинтересираните кандидати потребно е да поседуваат комуникациски вештини. Познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност. Одлични ус

Кон огласот

Фирма: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Продажба на мебел во специјализиран салон за мебел

Кон огласот

Фирма: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

- Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел. Локација : САЛОН СКОПЈЕ-1 / БИГ БОКС булевар "Киро Глигоров" број 13 - Скопје,Гази Баба

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 30000

Опис

Потребни квалификации: Минимум завршено средно образование Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)приоритет работа со ПАНТЕОН(Pantheon) Основни работни задачи: Работа на компјутер, внесување податоци Водење евиденција/анализа

Кон огласот

Фирма: генекс ххл

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Реномирана фирма од Скопје има потреба од две женски особи за работна позиција: менаџерка за продажба. Вашите апликации испратете ги на нашата маил адреса : julius@geneks.com.mk со назнака за која работна позиција аплицирате.

Кон огласот

Фирма: ДМД Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

ПЕТ ШОП МОНА бара лица за продажба полно работно време. Идеалниот кандидат треба да има љубов и грижа кон животните, со претходно искуство во продажба или завршено образование во областа на ветерина. Кандидатот треба да покаже високо развиени комуникациск

Кон огласот