Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 14

Фирма: Т.П. Марлборо

Регион: Охридски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 29000

Опис

Маркетите Марлборо имаат потреба од нов кадар за работа. Се вработуваат двајца продавачи/ки со постојан работен однос кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Плата од 27,000 до

Кон огласот

Фирма: Уни Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Имаме потреба од дистрибутер на леб за реон Скопје. Дистрибуцијата се врши со комбе со Б категорија.

Кон огласот

Фирма: Нема информација

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Самопослуга во Црниче има потреба од 2 продавачки, со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Кон огласот

Фирма: Нема информација

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Самопослуга во Црниче има потреба од 2 продавачки, со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Ангромаркетинг ДОО има потреба од возачи со Б и Ц категорија,и магационери за работа во магацинот Заинтересираните да се јават на 071-253-190 или лично во магацинот

Кон огласот

Фирма: Нема информација

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Самопослуга во Црниче има потреба од 2 продавачки, со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Кон огласот

Фирма: СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 лице на работно место: ПОМОШНИК ВО КУЈНА Личен профил: Одговорна и организирана личност Лојалност и чесност Професионален пристап кон работата Способност за индивидуална и тимска работа

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

НАПОМЕНА: Работното место е во Загреб, Република Хрватска Работно време: 06 - 22h (работа во две смени); 6 работни дена во неделата, 1 слободен ден Обезбеден оброк на работното место Обезбедено сместување од страна на работодавецот Потребно искуст

Кон огласот

Фирма: АНЕТА КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Фирма од Скопје има потреба од општи работници за во прехранбен погон за пакување, Се работи исклучиво една смена , апликации на маил , Работно искуство не е потребно ,

Кон огласот

Фирма: Имако Вино

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Придружи ни се како Општ работник во сектор Флашара! Локација Штип За работната позиција: Како Општ работник во сектор Флашара ќе бидеш вклучен во сите фази на флаширање на виното. Оттаму, работната позиција ќе бара одговорност поврзана со флаширање и

Кон огласот

Фирма: Уни Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Одговорности и задачи: - Комуникација со коминтенти и разрешување на потенцијални проблеми или барања кои произлегуваат од соработката; - Планирање и организирање на продажните активности, маркетинг активностите и стратегијата на продажба; - Следење н

Кон огласот

Фирма: Уни Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Одговорности и задачи: - Посета на поголеми и помали маркети; - Остварување на комуникација со коминтенти и изнаоѓање на нови; - Планирање и организирање на продажните активности; - Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување

Кон огласот

Фирма: НИКС

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

NICK’S – компанија која се занимава со производство на здрави кондиторски производи, има потреба од вработување на : АСИСТЕНТ НА МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ (1 извршител) Главни одговорности и обврски: • Водење на целокупна документација поврзана с

Кон огласот

Фирма: Ангромаркетинг ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Ангромаркетинг ДОО има потреба од возач со Б и Ц категорија Заинтересираните да се јават на 071-235-190 или лично во дирекција.

Кон огласот