Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 20

Фирма: Идадија инженеринг

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДГТ Идадија Инеженеринг Дооел е градежна компанија која постои од 1992 година,со континуиран развој во областа, и има потреба од: Возач со Ц и Е категорија Потребни квалификации: Завршено средно образование Претходно работно искуство на иста или

Кон огласот

Фирма: Грит 3 Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Машинист за управување со багер

Кон огласот

Фирма: Грит 3 Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Возач за кипер

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија, со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анализи и и

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп има потреба од СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: *Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност, *Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност *Познавање на аглиски јазик *Пр

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје има потреба од вработување на Office Manager со следните квалификации: - ВСС - економски факултет - познавање на англиски јазик - познавање на работа со компјутери - возачка доз

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анал

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија, со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анализи и и

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ЧУВАР НА ОБЈЕКТ Одговорности и задачи: *Евидентирање на посетители и возила *Редовни обиколки во ноќна смена *Грижа за безбедноста на имотот Потребни способности и вештини: *Претходно работно искуство ќе

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп има потреба од СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: *Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност, *Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност *Познавање на аглиски јазик *Пр

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува Урбанист со овластување за урбанистичко планирање.

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува градежен инженер - насока хидротехника со минимум 2 години работно искуство во проектирање на хидротехнички објекти.

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува Градежен инженер - конструктивна насока со минимум 5 години работно искуство во проектирање на инженерски објекти (статика и сеизмика).

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува Градежен инженер - насока патишта и железници со минимум 2 години работно искуство во проектирање на патишта.

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Следење на економските трендови во земјата и регионот Пишување анализи и извештаи (длабинска и критичка анализа) Интензивна комуникација со членки Средби со засегнати страни (активен придонес во содржина) Вклучување во консултативни процеси Придонес

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Кичевски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Потребни се ракувачи на градежна механизација за работа на терен во тетовско-кичевскиот регион како и работници во делчевскиот регион.

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Кичевски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Потребни се возачи на камиони со работно искуство со мин. ц категорија за работа на терен

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Кичевски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Потребни се општи градежни работници за работа на терен

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Охридски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

За работната позиција ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР со работна позиција во Охрид потребно е да ги извршува сл. работни обврски: -Административно - канцелариско работење; - Учество во изработка на потребни документи и нивно процесирање; - Архивирање на влезно - изл

Кон огласот

Фирма: Фам Инженеринг Дооел

Регион: Кумановски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Бравари и Заварувачи Фирмата Фам Инженеринг Дооел Скопје има потреба од Бравари и Заварувачи за работа во Германија . Сите заинтересирани кандидати можат да не контактираат на телефон 078 363 184 Звонко или 078 362 817 Зоран

Кон огласот