Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Редовна евиденција на посетители и возила, како и упатување на истите до потребните локации. 2. Континуирано надгледување на комплексот, правење на редовни обиколки, со посебен акцент во ноќната смена. 3. Реаг

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Site Reliability Engineer Roles and Responsibilities Supporting business infrastructure to ensure service availability, even outside of regular business hours when necessary. Optimizing services across the company to manage costs, inc

Кон огласот

Фирма: ИНТЕРГИН

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Поликлиника Интергин има потреба од еден доктор по општа медицина со лиценца за работа,искуство пожелно но не и задолжително. Тимска работа во смени ,празници и викенди неработни .Вашето CV може да го испратите на intergin @yahoo.com или инфо на тел:071/

Кон огласот

Фирма: ИНТЕРГИН

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Поликлиника Интергин има потреба од еден доктор по општа медицина со лиценца за работа,искуство пожелно но не и задолжително. Тимска работа во смени ,празници и викенди неработни .Вашето CV може да го испратите на intergin @yahoo.com или инфо на тел:071/

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Application Support Analyst Skills & Experience: Our ideal candidate is a proactive individual, with strong analytical and excellent communication skills, who has proven SQL knowledge and experience. You have knowledge and experience of databas

Кон огласот

Фирма: генекс ххл

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Реномирана фирма од Скопје има потреба од две женски особи за работна позиција: менаџерка за продажба. Вашите апликации испратете ги на нашата маил адреса : julius@geneks.com.mk со назнака за која работна позиција аплицирате.

Кон огласот

Фирма: Моно Трејд Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма од Скопје, која се занимава со увоз, трговија и дистрибуција на целата територија на РМ има потреба од менаџер за продажба

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior System Administrator Roles & Responsibilities Collaborate with networking, system, data security, and service desk teams to assess and implement new solutions for improving support tools and security practices. Ensure uninterrupted op

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Technical Project Manager Skills & Experience: Reporting directly to VP of Technology, you will be responsible for ensuring that major technical projects which include migration from on-premise to cloud are planned, coordinated, and delivered on-time

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Service Desk IT Support Roles & Responsibilities Field incoming help requests from end users via telephone, online support, and e-mail interactions in a courteous and professional manner. Clearly document all pertinent end user identificatio

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Angular Developer Roles & Responsibilities Build: Iterate quickly and deliver results with speed. Learn: Adapt and work across the technology stack, wearing different hats as needed. Lead: Take full ownership of projects from start

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior QA Analyst Roles & Responsibilities: Conduct thorough manual tests to ensure software quality and functionality Collaborate with cross-functional teams to understand product requirements and deliver high-quality solutions. Write and

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Ruby on Rails Developer As a Ruby on Rails Developer, you will work on a variety of coding challenges and play a crucial role in extending our existing integrations, developing new ones, and ensuring that our integrations meet market

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Java / Kotlin Senior Software Engineer Roles & Responsibilities Build: Iterate quickly and deliver results with speed. Learn: Adapt and work across the technology stack, wearing different hats as needed. Lead: Take full ownership of project

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Full Stack Lead Software Engineer Roles & Responsibilities Working on the design and implementation of new features, unit and integration tests, bug fixes, and enhancement of existing code Create new features and maintain existing implementa

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote SaaS Technical Support Roles & Responsibilities You are empathetic client advocate who can diagnose and triage technical issues related to software, hardware, and integrations. As a first point of contact you are responsible for initial int

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support case

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Консалтинг,тренинг и човечки ресурси

Опис

Remote Technical Recruiter Job Duties and Responsibilities: As a Technical Recruiter at onecontact TECH, you will play a pivotal role in identifying and attracting top talent to join our dynamic team. Your primary focus will be on technical position

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

ФАРМАКАРЕ ДООЕЛ има потреба од персонал за логистика МАГЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР

Кон огласот

Фирма: ДМД Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

ПЕТ ШОП МОНА бара лица за продажба полно работно време. Идеалниот кандидат треба да има љубов и грижа кон животните, со претходно искуство во продажба или завршено образование во областа на ветерина. Кандидатот треба да покаже високо развиени комуникациск

Кон огласот