Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Секретар/ka

Организација

АДАСТРА ДОО Скопје

Плата

по договор

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Вршење на административно-технички работи
Организирање на канцеларискиот тек
Управување со административна документација
Деловна е-маил кореспонденција
Телефонска кореспонденција со странки

Потребни квалификации

Силни вербални и пишани комуникациски вештини
Способност ефективно да работи со сите нивоа на менаџментот
Организираност, прецизност и точност во работењето
Деловен и професионален однос
Самоиницијативност и мотивираност
Посветеност, лојалност и одговорност

Објавен на: 16/12/2023

Краен рок за пријавување: 31/01/2024