Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Хигиеничар

Организација

Те-Те Пласт ДООЕЛ

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Хигиеничарка со скратено работно време:

- Грижа за целокупното одржување на хигиената во сите простории на компанијата, како и деловните простории
во управната зграда и канцелариите на менаџментот
- Грижа за хигиената во надворешниот простор околу производствениот погон

Потребни квалификации

•	Спретност и брзина во работата
• Способност за работа во согласност со правилата и процедурите во објектот
• Познавање на средствата за хигиена
• Соодветно и рационално користење на средствата за хигиена

Контакт информации

Емаил

hr@teteplast.com

Телефон

02 2467741, 075 215826

Објавен на: 19/01/2024

Краен рок за пријавување: 20/02/2024