Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Специјалист за интернет маркетинг и социјални медиуми

Организација

Лукс

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Бидете дел од LUX тимот!

За растечките потреби на нашиот бренд, огласуваме слободно работно место на позицијата
Маркетинг и дизајн

- CCC / ВСС образование – познавање од областа на архитектура, дизајн и 3Д визуелизација, ќе се смета за предност
- Познавање и работно искуство со Е-Маркетинг, програми за графички дизајн (photoshop, illustrator )
- Способност за креирање на маркетинг промоции
- Фотографирање
- Способност за комуникација, преговори и договарање на состаноци со соработници
- Солидно познавање на англиски јазик
- Способност за тимска работа

Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на info@lux.mk или 072214226

Потребни квалификации

-   CCC / ВСС образование – познавање од областа на архитектура, дизајн и 3Д визуелизација, ќе се смета за предност
- Познавање и работно искуство со Е-Маркетинг, програми за графички дизајн (photoshop, illustrator )
- Способност за креирање на маркетинг промоции
- Фотографирање
- Способност за комуникација, преговори и договарање на состаноци со соработници
- Солидно познавање на англиски јазик
- Способност за тимска работа

Контакт информации

Емаил

info@lux.mk

Телефон

072214226

Објавен на: 01/03/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024