Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач

Организација

ДМД Интернационал

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

ПЕТ ШОП МОНА бара лица за продажба полно работно време. Идеалниот кандидат треба да има љубов и грижа кон животните, со претходно искуство во продажба или завршено образование во областа на ветерина. Кандидатот треба да покаже високо развиени комуникациски и презентациски вештини. Тој/таа треба да има способност да им пристапи љубезно на клиентите, да ги разбере нивните потреби и соодветно да ги услужи.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

sales@mona.mk

Телефон

023060993

Објавен на: 22/01/2024

Краен рок за пријавување: 17/02/2024