Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач

Организација

ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Продажба на мебел во специјализиран салон за мебел

Потребни квалификации

- работно искуство во изложбено продажен салон ќе се смета за предност

Контакт информации

Емаил

videski.v@denimebel.com

Телефон

078 433 353

Објавен на: 31/01/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024