Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Електричар

Организација

ФИ-СА КОМЕРЦ ДООЕЛ

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Мониторинг на работата на машини и др.опрема и сервисирање на истата,воведување/инсталирање на нови машини и  опрема

Потребни квалификации

Со завршено ССС или електро факултет  и претходно работно искуство на иста или слична позиција
Нудиме
*40 часовно неделно работно време
*Редовна исплата на нето плата ( висина на плата по договор)
*Исплата на К-15
*20 работни дена годишен одмор

Објавен на: 07/02/2024

Краен рок за пријавување: 16/02/2024