Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Account Manager for Macedonian Clients

Организација

ВК

Плата

30.000

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

4 ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ОБЕЗБЕДУВААТ РАБОТА ЗА ПОВЕЌЕ ОД 60 СОРАБОТНИЦИ.
Поради проширување надвор од филијалата и отворање на нови имаме потреба од соработници во БИТОЛА .
БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД 32 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА И АПЛИЦИРАЈ !
УСЛОВИ:
-Со и без работно искуство
Аплицирај во полето аплицирај

Потребни квалификации


            

Објавен на: 08/02/2024

Краен рок за пријавување: 14/02/2024