Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Биохемичар

Организација

ГЕНЕА Лабораторија

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Генеа Лабораторија има потреба од вработување на дипломиран инж. по биохемија. сите заинтересирани кандидати своето персонално резиме да го испратат на info@genea.mk

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

ВСС од Природно-математички факултет, отсек биохемија;
Одлични комуникациски и презентациски вештини;
Возачка дозвола;
Работа со компјутери;
Искуство во лабораторија ќе се смета за предност.
Дoколку ги исполнувате условите и сакате да работите во пријатна и професионална работна средина, со можност за напредок и обука, доставете го Вашето лично резиме на info@genea.mk.

Контакт информации

Емаил

info@genea.mk

Телефон

+38978262220

Објавен на: 26/01/2024

Краен рок за пријавување: 02/02/2024