Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Монтажер

Организација

Технос компани

Плата

30000

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Фирмата Технос комапни има потреба од работник на работна позиција МОНТАЖЕР на внатрешни и надворешни врати.
Работно време од 8 до 16 часот
Плата по договор.

Потребни квалификации

Пожелно е да имате искуство .
Б категорија
Енергичност, вештина , брзина.
Тимска работа

Контакт информации

Емаил

natasadiporte@gmail.com

Телефон

071/378-552

Објавен на: 19/01/2024

Краен рок за пријавување: 09/02/2024