Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Помошник Сметководител

Организација

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Помошник сметководител

Потребни квалификации

Висока стручна спрема или средна стручна спрема (Предност имаат лица со Економски факултет), 
познавање на MC Office,
до 45 годишна возраст.
Кандидатот е потребно да поседува способност за индивидуална и тимска работа како и чуство за однос со клиенти.

Контакт информации

Емаил

info@megavent.mk

Телефон

022050776

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 23/02/2024