Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Келнер/Шанкер

Организација

Броз Кафе

Индустрија

Угостителство

Опис на работната позиција

Вработуваме келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. 
Плата по договор, работно време во смени (08:00 - 16:00; 16:00-00:00)
Повеќе информации на: 070261668

Потребни квалификации

работно искуство, можност за работа во смени

Контакт информации

Емаил

brozkafe@yahoo.com

Телефон

070261668

Објавен на: 28/01/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024