Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

Ординација д-р Анчевски

Плата

32000

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Дерматолошко естетска ординација д-р Анчевски – Скопје 
објавува конкурс за прием на медицинска сестра
- Работа во одлични услови со современа апаратура по сите стандарди;
- Работа во динамична атмосфера;
- Можност за индивидуално надградување и усовршување;
- Почетна плата 32.000 денари

Потребни квалификации

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:
- Диплома за завршено образование медицинска сестра или лаборант;
- Уверение за положен стручен испит;
- Искуство во интравенска апликација на терапија;
- Активно познавање на работа со персонален компјутер (MS Office);
- Добро познавање на англиски јазик

Контакт информации

Емаил

ancevski@laserlab.com.mk

Телефон

02321660

Објавен на: 07/02/2024

Краен рок за пријавување: 01/04/2024