Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Дистрибутер

Организација

Пуре Лифе Косметикс ДОО

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од Дистрибутер за Западна Македонија.
Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години.
Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "ДИСТРИБУТЕР".

Потребни квалификации

Возачка дозвола Б категорија

Објавен на: 27/02/2024

Краен рок за пријавување: 05/03/2024