Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Менаџер за продажба

Организација

генекс ххл

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Реномирана фирма од Скопје има потреба од две женски особи за работна позиција: менаџерка за продажба. 

Вашите апликации испратете ги на нашата маил адреса : julius@geneks.com.mk со назнака за која работна позиција аплицирате.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:
- возачка дозвола,
- англиски јазик
- менаџерски вештини,
- одлични комуникациски способности,

Контакт информации

Емаил

julius@geneks.com.mk

Телефон

076/337-709

Објавен на: 23/01/2024

Краен рок за пријавување: 23/02/2024