Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Комерцијалист

Организација

МЕГА ДОО

Плата

36000

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Мега Доо Куманово поради зголемен обем на работа има отворено 1 работна позиција за комерцијалист

Основни задолженија и одговорности:

Наоѓање нови клиенти и градење долгорочни односи
Менаџирање на продажниот процес (понуда, преговори, контрола на достава на производи и нивна наплата) Следење на работата на конкурентните компании во однос на ценовната политика и понуда на конкурентни производи Изготвување на план за месечни цели
Изготвување извештаи и нивно навремено доставување

Потребни квалификации

Квалификации:
Образование: ССС или ВСС
Познавање на англиски јазик
Напредно познавање на MS Office програмите и интернет Возачка дозвола Б – категорија / активен возач (минимум 2 години)

Контакт информации

Емаил

smetkovodstvo@mega.com.mk

Телефон

031421555

Објавен на: 02/08/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024