Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Магационер

Организација

Фасилити Менаџмент Сервицес

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

•	Врши издавање и прием на стока на основа на испратници, повратници или други документи;
• Врши внес (физички) и складирање на примената стока;
• Подготвува роба по претходно добиени налози;
• Врши утовар/истовар на роба која се спрема за дистрибуција;
• Одржување на хигиена, уредност и дисциплина во магацин;

Потребни квалификации

•	Координација со колегите;
• Добри комуникациски и организациски способности;
• Уредност и педантност при работењето со целокупната документација;
• Фокус на детали;
• Висок степен на одговорност и иницијатива во работењето;
• Поседување на возачка дозвола Б категорија;
• Диплома од средно стручно или гимназиско образование.

Контакт информации

Емаил

jobs@fms.com.mk

Телефон

071 990 033

Објавен на: 28/12/2023

Краен рок за пријавување: 31/01/2024