Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агент за продажба и маркетинг

Организација

ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Плата

26000

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

•	Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата;
• Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата;
• Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани;
• Делење на промоциони и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на клиентите за продуктите и тековните понуди на Компанијата;
• Теренска работа на различни локации во Скопје според потребите на работниот процес.

Основна нето месечна плата: 26.000,00 ден. + можност за бонуси
Работно време: 40 часа неделно

Потребни квалификации

•	Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини;
• Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
• Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи;
• Флексибилност за работа на терен.

Објавен на: 02/04/2024

Краен рок за пријавување: 15/04/2024