Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Презентер

Организација

Stargate live

Плата

35380

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Странска фирма бара млади девојки за позиција Презентерки. 
Осигурени, на долг рок, плата 580 евра, топол оброк обезбедено. Се работи во три смени, два дена прва, два дена втора, два дена трета смена, два дена слободни.

Обука обезбедена од тим лидер во групата, за подетални информации исконтактирајте не и ќе ве повикаме на интервју.

Локација на фирмата, Скопје Центар.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 23/01/2024

Краен рок за пријавување: 02/02/2024