Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Автомеханичар

Организација

Јосифов ДООЕЛ

Плата

22000

Индустрија

Автомобилска

Опис на работната позиција

Автомеханичар

Потребни квалификации

Минимум ССС

Контакт информации

Емаил

auto@josifov.com.mk

Телефон

047241515

Објавен на: 30/01/2024

Краен рок за пријавување: 10/02/2024