Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Персонал за продажба

Организација

тобако широк сокак

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Се бара девојка за работа со или без работно искуство за во Тобакo на Широк Сокак.
Информации за контакт на тел:047/610-990

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

sekulovskis@yahoo.com

Телефон

047/610-990

Објавен на: 29/03/2024

Краен рок за пријавување: 24/05/2024