Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач

Организација

ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

- Предност на кандидати со претходно работно искуство во трговија со мебел.

Локација :
САЛОН СКОПЈЕ-1 / БИГ БОКС
булевар "Киро Глигоров" број 13 - Скопје,Гази Баба

Потребни квалификации

•	Најмалку ССС-завршено средно образование
• Поранешно искуство во продажба и продажба во изложбен салон ќе се смета за предност
• Познавање и работа со MS Office пакет
Личен профил
• Позитивен ментален став
• Одлични комуникациски и преговарачки способности
• Динамичност и креативност
• Организираност и самоиницијативност,
• Претставителност, професионален однос кон клиентите
• Насоченост кон остварување на резултати

Контакт информации

Емаил

videski.v@denimebel.com

Телефон

078 433 353

Објавен на: 31/01/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024