Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Дистрибутер

Организација

Пуре Лифе Косметикс ДОО

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Заради зголемен обем на работа компанијата Пуре Лифе Косметикс има потреба од 10 Дистрибутери. 
Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола Б категорија минимум 2 години.
Вашето CV испратете го на office@purelife.com.mk со назнака "ДИСТРИБУТЕР".
Работното место е со почеток од магацинот на Пуре Лифе во Визбегово.

Потребни квалификации

Возачка дозвола Б категорија  минимум  2 години

Објавен на: 27/02/2024

Краен рок за пријавување: 05/03/2024