Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Доктор/ка

Организација

КЈХ

Плата

25000

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Денталика вработува доктор/ка по општа медицина, со или без работно искуство. Плата по договор.

Потребни квалификации

Валидна лиценца за работа

Контакт информации

Емаил

dzene2002@yahoo.com

Телефон

070930085

Објавен на: 06/02/2024

Краен рок за пријавување: 06/03/2024