Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Асистент за човечки ресурси

Организација

НИКС

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

NICK’S – компанија која се занимава со производство на здрави кондиторски производи, има потреба од вработување на :

АСИСТЕНТ НА МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
(1 извршител)

Главни одговорности и обврски:
• Водење на целокупна документација поврзана со работен однос ( пријави/ одјави, договори за вработувањe, евиденција и ажурирање на систематски и санитарни прегледи, решенија за годишен одмор)
• Евиденција на работно време
• Подготовка на податоци за пресметка на плата
• Организирање на настани за вработени


Очекувани квалификации:
• ВСС – Економски , Правен или Факултет за администрација
• Минимум две години искуство на иста или слична работна позиција
• Познавање на на англиски јазик,
• Солидно познавање на MS Office пакет

Потребни способности и вештини:
• Одлични аналитички и логички способности, одговорност, доверливост, висока работна етика


Ние Нудиме:
Постојана позиција и професионален развој, организиран превоз и исхрана.

Заинтересираните кандидати својата Биографија можат да ја испратат на mail : nicksaplikacii@gmail.com, со назнака за позиција: Асистент на менаџер за човечки ресурси

Апликациите ќе се прифаќаат до 12/02/2024 година
Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Со испраќање на CV, односно аплицирање на овој оглас се смета дека давате согласност за употреба на Вашите лични податоци кои се наоѓаат во Вашата кратка биографија.

Потребни квалификации

Очекувани квалификации: 
• ВСС – Економски , Правен или Факултет за администрација
• Минимум две години искуство на иста или слична работна позиција
• Познавање на на англиски јазик,
• Солидно познавање на MS Office пакет

Потребни способности и вештини:
• Одлични аналитички и логички способности, одговорност, доверливост, висока работна етика

Објавен на: 07/02/2024

Краен рок за пријавување: 16/02/2024