Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Возач

Организација

Masinokop Dooel Kavadarci

Плата

1

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Потребни се возачи на лесни и тешки товарни возила-камиони, дампери. цистерни со мин. Ц категорија активна возачка дозвола со и без работно искуство.

Потребни квалификации

Возачка дозвола Ц, Д, Е

Контакт информации

Емаил

info@masinokop.com.mk

Телефон

070251812

Објавен на: 20/12/2023

Краен рок за пријавување: 29/02/2024