Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Дооел Марио Матео

Плата

20175

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Се работи во три смени, платен годишен регрес, бесплатен превоз, бесплатен оброк.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 10/01/2024

Краен рок за пријавување: 10/02/2024