Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Возач

Организација

Хромак Емил ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

ТД Хромак им апотреба од вработување на двајца (2) возачи-магацински работници за деловниот објект во нас. Доброшане, Куманово.
Пожелно е работниците да имаат работно искуство во дистрибуција, мин ССС и возачка дозвола Ц категорија.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

hromakkumanovo@gmail.com

Телефон

031451303

Објавен на: 14/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024