Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агент за продажба

Организација

KRS DOO-Skopje

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Крш Доо Скопје има потреба од Продажен агент за продавница КРШ во Куманово 

Опис на работното место:

Продажба и услуга на клиентите
Одржување и унапредување на изгледот на продавницата
Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Потребни квалификации

Ведрост, претставителност и комуникативност
Одговорност и професионалност
Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
Способност за тимска и самостојна работа
Способност за работа под притисок
Ориентираност кон клиенти
Работа во смени

Контакт информации

Емаил

info@krs.mk

Телефон

02/2446-315

Објавен на: 09/02/2024

Краен рок за пријавување: 09/04/2024