Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Архитект

Организација

Дот Архитекти Гроуп Дооел

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект/Градежен инженер

Потребни квалификации:
-ВСС, Архитектонски факултет
-Работно искуство од минимум 5 (пет) години
-Овластување за проектирање, овластување за изведба, B кстегорија (ова ќе се смета за предност)
-Задолжително познавање и активно работење нa MS Office i AutoCAD, ArchiCAD i Sketchup(ќе се смета за предност)
-Англиски јазик

Лични карактеристики кои се бараат од сите кандидати:
-Вештина во организирање на ресурси и воспоставување на приоритети
-Тимска работа
-Одлични организациски и аналитички способности
-Флексибилност и ориентираност кон наоѓање на решенија
-Посветеност, лојалност и одговорност
-Подготвеност за работа во дадени рокови
-Ориентираност на детаљи

Доколку ги исполнувате наведените услови, испратете CV на: contact@dotarhitekti.com.mk

Потребни квалификации

-ВСС, Архитектонски факултет
-Работно искуство од минимум 5 (пет) години
-Овластување за проектирање, овластување за изведба, B кстегорија (ова ќе се смета за предност)
-Задолжително познавање и активно работење нa MS Office i AutoCAD, ArchiCAD i Sketchup(ќе се смета за предност)
-Англиски јазик

Контакт информации

Емаил

contact@dotarhitekti.com.mk

Телефон

078339052

Објавен на: 30/01/2024

Краен рок за пријавување: 14/02/2024