Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач/ка во малопродажен објект

Организација

Игнација ФМ

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

За потребите на својот изложбено - продажен простор за за ламинатни подови, трослоен паркет, масивен паркет, собни и блиндирани влезни врати и галантерија во Скопје, објавуваме оглас за вработување на продавач/ка

Кандидатите своите апликации да ги доставуваат на е-маил адреса infoignacijafm@yahoo.com или да закажат термин за интервју на телефон 075 337 700 .

Претходно искуство во продажба на фини градежни материјали,
Возраст од 25 до 45 години
Познавање на основен MS Office пакет и софтвер за продажба
Комуникативност, љубезност, насоченост кон резултати, пријатен и професионален пристап кон работата.
НУДИМЕ - солидна плата, атрактвивни услови за работа, можност за напредок и усовршување во пријатна работна атмосфера

Потребни квалификации

Претходно искуство во продажба на фини градежни материјали,
Возраст од 25 до 45 години
Познавање на основен MS Office пакет и софтвер за продажба
Комуникативност, љубезност, насоченост кон резултати, пријатен и професионален пристап кон работата.

Контакт информации

Емаил

infoignacijafm@yahoo.com

Телефон

075337700

Објавен на: 20/02/2024

Краен рок за пријавување: 20/03/2024