Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Општ магацински работник

Организација

Пуре Лифе Косметикс ДОО

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Pure Life фирма за увоз на козметика и храна, поради проширување на дејноста, има потреба од вработување на 10 Работници во магацин. 
Работните задачи се во согласност со работно место во магацинот на Pure Life во Визбегово.
Заинтересираните кандидати да го пратат своето CV на office@purelife.com.mk со задолжителна назнака за работното место за кое што аплицираат.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 27/02/2024

Краен рок за пријавување: 05/03/2024