Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Хигиеничар

Организација

GoldenArt

Плата

2500

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Фирмата Голден Арт Доо Скопје, го проширува својот тим, има потреба од хигиеничар за деловен простор.
За предност се сметаат енергични лица со одлични организациски вештини, професионалност и желба за работа, флексибилност за работа, ведар дух и колегијалност, со и без работно искусто.
За повеќе информации јавете се на 070 236 407 или испратете ја Вашата професионална биографија на info@goldenart.mk

Потребни квалификации

За предност се сметаат енергични лица со одлични организациски вештини, професионалност и желба за работа, флексибилност за работа, ведар дух и колегијалност, со и без работно искусто.

Контакт информации

Емаил

info@goldenart.mk

Телефон

070236407

Објавен на: 29/01/2024

Краен рок за пријавување: 02/02/2024