Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Декларанти

Организација

Пуре Лифе Косметикс ДОО

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Пуре Лифе фирма за увоз на козметика и храна, поради проширување на дејноста, има потреба од вработување на         
10 Општи работници - Декларанти за во магацин. Работните задачи се во согласност со работно место во магацинот на Пуре Лифе во Визбегово.
Заинтересираните кандидати да го пратат своето CV на office@purelife.com.mk со задолжителна назнака за работното место за кое што аплицираат.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 27/02/2024

Краен рок за пријавување: 05/03/2024