Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Мајстор

Организација

КАМ ДООЕЛ

Плата

22.000

Индустрија

Производство

Опис на работната позиција

Мајстор за производство на драже во Виго 48 дооел

Потребни квалификации

ССС, подготвеност за тимска работа, со или без искуство во бараната област (претходно работно искуство во бараната област се смета за предност)
Работникот ќе биде осигуран на определено време со полно работно време
Работа во смени од 06-14 часот и 14-22 часот

Објавен на: 06/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024