Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Општ работник

Организација

Дот Архитекти Гроуп Дооел

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK
Потребни квалификации:

*Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн)
*Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со управување на моторни возила

Одговорности и задачи:
*Организираност и одговорност
*Способност за индивидуална и тимска работа
*Способност за прецизна работа со детали

Услови кои ние ги нудиме:
*Пријавени на неопределено време
*Работно време од 08:00-16:00 часот
*Плата по договор со можност за зголемување


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да не контактираат на e-mail contact@dotarhitekti.com.mk

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

contact@dotarhitekti.com.mk

Телефон

078339052

Објавен на: 30/01/2024

Краен рок за пријавување: 14/02/2024