Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Доктор/ка

Организација

ИНТЕРГИН

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Поликлиника Интергин има потреба од еден доктор по општа медицина со лиценца за работа,искуство пожелно но не и задолжително.
Тимска работа во смени ,празници и викенди неработни .Вашето CV може да го испратите на intergin @yahoo.com или инфо на тел:071/244-379 и 071/228-348

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

intergin@yahoo.com

Телефон

022655380

Објавен на: 24/01/2024

Краен рок за пријавување: 29/02/2024