Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Физио-терапевт

Организација

Eskulap

Плата

24000

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Се бара Физиотерапевт со средна или висока спрема со и без работно искуство.
Нудиме можност за работа со најнови технологии , можности за напредок во кариерата од аспект на стручност како и финансиски во плата.
Ординацијата е со 20 годишно работно искуство

Потребни квалификации

ССС, ВСС , може и без работно искуство.

Контакт информации

Емаил

georgyzanev@eskulap.mk

Телефон

070380768

Објавен на: 06/02/2024

Краен рок за пријавување: 06/03/2024