Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Машинобравари

Организација

АНЕТА КОМПАНИ

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

ракувач со машини

Потребни квалификации

Кандидатте треба д а имаат основно познавање машинство и електрика ,
работа исклучиво ово една смена 40часа неделно,
плата по договор , се работи во прехрамбена индустија
апликациите исклучиво на маил да се испраќаат,

Објавен на: 02/02/2024

Краен рок за пријавување: 15/02/2024