Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Градинар

Организација

Хромак Емил ДООЕЛ

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

ТД Хромак има потреба од еден (1) работник за одржување на дворна површина.
Пожелно е кандидатите да имаат работно искутво.
За подетални информации може да се обратите на тел: 031451303 или на маил: hromakkumanovo@gmail.com

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

hromakkumanovo@gmail.com

Телефон

031451303

Објавен на: 14/02/2024

Краен рок за пријавување: 15/03/2024