Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Слаткар

Организација

Канела Дооел

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Канела Дооел фирма со долгогодишно искуство во слаткарството има потреба од слаткарка - декоратерка со полно работно време. Кандидатката треба да биде комуникативна, одговорна ,педантна личност, способна да работи во тим и самостојно.Претходно работно искуство во истата област ќе се смета за предност. 
Заинтересираните кандидати нека испратат кратка биографија на маил : kanelamk@yahoo.com или на телефон 070382512.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

kanelamk@yahoo.com

Телефон

070382512

Објавен на: 03/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024