Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

- Нема информација

Организација

пзу.др.белинда

Плата

24000

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Se bara medicinska sestra so polozen strucen ispit i iskustvo za rabota vo ordinacija po opsta i semejna medicina vo Kisela Voda.
Rabotno vreme od 7.30 - 15.30 od ponedelnik do petok.

Потребни квалификации

Strucen ispit, iskustvo.

Контакт информации

Емаил

belindajovanoska@hotmail.com

Телефон

078200277

Објавен на: 25/01/2024

Краен рок за пријавување: 31/01/2024