Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Возач

Организација

Ангромаркетинг ДОО

Индустрија

Прехранбена

Опис на работната позиција

Ангромаркетинг ДОО има потреба од возач со Б и Ц категорија
Заинтересираните да се јават на 071-235-190 или лично во дирекција.

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

angromarketing@yahoo.com

Телефон

071-235-190

Објавен на: 01/02/2024

Краен рок за пријавување: 17/02/2024