Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агент за недвижности

Организација

ДОРА ИНВЕСТ

Плата

36000

Индустрија

Недвижнини

Опис на работната позиција

Опис на работно место и одговорности:
• Креирање на дата база на активни недвижнини
• Континуирано следење и истражување на пазарот, следeње на нови инвеститори
• Воспоставување на позитивни професионални релации со клиенти
• Склучување на посреднички договори со заинтересирани клиенти, преговарање и советување за услови на пазарот
• Познавање на законски регулативи за успешно спроведување и затвoрање на продажба
• Организирање и евалуација на активности
• Ажурирање на податоци и изготвување на извештаи

Потребни квалификации:
• Најмалку ССС - завршено средно образование
• Претходно искуство во продажба/ наем на недвижнини ќе се смета за предност
• Познавање на работа со компјутери и MS Office пакет
• Познавање на англиски јазик
• Возачка дозвола Б - категорија / активен возач

Личен профил:
• Позитивен ментален став
• Одлични комуникациски и преговарачки способности
• Динамичност и креативност
• Организираност и самоиницијативност
• Претставителност, професионален однос кон клиентите
• Насоченост кон остварување на резултати
• Желба за континуиран професионален напред

Ние нудиме:
• Комплетна програма, обука за прилагодување и вовед во работата
• Можност за професионален развој
• Динамична и пријатна работна атмосфера
• Основен надомест 36.000 денари + процент од реализација
• Бонуси и награди

Доколку сакате да станете дел од тимот на нашиот стручен кадар, пратете ваша биографија и мотивационо писмо на contact.dorainvest@gmail.com

Потребни квалификации

Потребни квалификации:
• Најмалку ССС - завршено средно образование
• Претходно искуство во продажба/ наем на недвижнини ќе се смета за предност
• Познавање на работа со компјутери и MS Office пакет
• Познавање на англиски јазик
• Возачка дозвола Б - категорија / активен возач

Контакт информации

Емаил

contact.dorainvest@gmail.com

Телефон

071714922

Објавен на: 12/01/2024

Краен рок за пријавување: 12/02/2024