Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

ADMINISTRATION / INFORMATION SYSTEMS ASSISTANT

Организација

Ванила Фуд

Индустрија

Администрација

Опис на работната позиција

Ванила Фуд Дооел Скопје (Карпош) вработува 1 лице на работна позиција Административен работник:


Потребни квалификации:
• Завршено високо образование;
• Познавање на програми од MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook);

• Одлични комуникациски и организациски вештини, писмени и вербални;

• Одговорност, организираност, професионалност и спремност за тимска работа;

• Почитување на морални стандарди со позитивен став спрема работата и животот;

• Способност за работа со дадени рокови со или без работно искуство;

Работни задачи:

-Управување со дојдовна и појдовна кореспонденција, вклучувајќи е-пошта, телефонски повици, пошта и сл;

-Внесување и одржување на податоци во зададени табели, изработка на извештаји по потреба.

-Обработка на влезни и излезни документи (договори, дописи, известувања, фактури и сл) и нивно проследување;

-Комуникација со клиенти и вработени;
-Водење општи административни работи;Што нудиме:
• Фиксна месечна плата

• Нудиме динамична и стимулативна средина,
• Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
• Позитивна работна атмосвера


Доколку сте заинтресирани, вашата биографија (CV) испратете ја на: vanilafud@gmail.com најдоцна до 15.02.2024 година со назнака: За оглас - Административен работник

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

vanilafud@gmail.com

Телефон

02/3061-123

Објавен на: 02/08/2024

Краен рок за пријавување: 15/02/2024